Vertaistukea ja faktaa teinien vanhemmille

Tuusulan nuorisopalvelut järjestävät yhdessä Nuorisoaseman ja Jokelan koulukeskuksen vanhempainkerhon kanssa vanhempainkahvilan. Kahvila on avoinna tänä syksynä kolme kertaa Monarilla. Ensimmäisen kerran ovat avautuvat huomenna 3.11. klo 18. Kahvilassa voi keskustella ajankohtaisista Jokelan nuoria koskevista asioista Nuorisoaseman henkilökunnan ja nuoriso-ohjaajien kanssa. Myös vanhempien keskinäiselle keskustelulle on aikaa. Tarjolla on kahvia ja teetä.

Vanhempainkahvila on avoinna myös 1.12. ja 15.12. klo 18-20 ja yhdellä kerralla on mukana Jokelan paikallispoliisi vastaamassa kysymyksiin paikallisten nuorten päihteiden käytöstä ja lähialueiden tilanteesta.

_7__jokela-talo_monari

woman-1521108_960_720

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *