Juhlaviikonloppuna tapahtuu: Lampirock

LAMPIROCK 26.8.2017

 

Lampirock järjestetään 18. kertaa talkoovoimin Jokelan koulukeskuksen lammen rannalla. Tapahtuma on koko perheelle suunnattu ilmaistapahtuma.

 

Lampirock aloitetaan perinteisesti Jokelan MLL:n ja Teatteri Sisaren järjestämällä lasten osiolla. Klo 12 – 14 lavalle nousevat Jokelan Talent – kilpailijat ja lasten musiikkikonsertti Siina ja Taikaradio.

 

Jokelan Talent kilpailun esikarsinnat pidettiin toukokuun lopulla ja lavalle nousee kymmenen esitystä. Esitykset ovat laulua, tanssia ja saattaa lavalle nousta yksi koirakin. Talent – kilpailu on mahdollisuus päästä esiintymään isolle lavalle oikeilla tekniikoilla.

 

Siina & Taikaradio on lastenmusiikkia esittävä orkesteri, jossa musisoivat Siina Hirvosen lisäksi kolme ammattimuusikkoa. Siina on tuttu mm. Pikku Kakkosesta. http://www.siinahirvonen.fi/etusivu

 

 

Lampirock jatkuu rockaten hieman varttuneemmalle väelle.

 

Rock-osuus:

14.15 Öttö & Vöpö

15.15 Missing April

16.15 Tuomas ja Lassi Logrén

17.00 Arpia

18.00 Stina Girs

19.00 Samae Koskinen

 

 

Kitaraduo Öttö ja Vöpö tarjoavat lastenmusiikin jälkeen kepeän siirtymisen akustisesti tuttuja cover-biisejä esittämällä  (https://youtu.be/9m6W4jpiUyo).

 

Missing April esittää usvaisista kitaroista ja tarttuvista pop-melodioista koostuvaa musiikkia, jota on sopivasti maustettua punk-rockila. (https://www.facebook.com/MissingAP/)

 

Vuonna 2010 perustettu Arpia tykittää täysilaidallisen suomenkielistä pop-rock -ilotulitusta. Bändin jokelalaisista juurista vastaavat Jari Lappalainen (laulu ja kitara) sekä pitkän linjan basisti Marko Karisto. (http://www.arpia.fi/)

 

Ammattimaisimman osuuden Lampirockista tarjoilevat Tuomas ja Lassi Logrén esittäen Tuomaksen kappaleita. Jokelasta kotoisin olevat musiikin ammattilaiset ja multi-instrumentalistit ovat soittaneet mm. Värttinässä ja tällä hetkellä Tuomas soittaa Suomen ykköskansanmusiikkiyhtye Friggissä ja Lassi Freija-yhtyeessä.

(https://tuomaslogren.bandcamp.com/releases)

 

Stina Girs tuo sekä iloista pop-meininkiä että suomalaista melankoliaa sisältävää musiikkia, jossa vahva laulu on etusijalla. (https://www.dexviihde.fi/artisti/stina-girs/)

 

Illan päättää laulaja-lauluntekijä Samae Koskinen sooloesiintymisellään. Samae esittää kappaleitaan elävästä elämästä tarttuvin melodioin ja herkän rehellisin sanoituksin. (http://www.samaekoskinen.com/)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *